Wednesday, 21 November 2018

Refer and Earn on PAYTM App


Steps:
  • Click on “REFER FRIEND” & share your refer link on Whatsapp, Facebook, SMS or Twitter with your friends.
  • Ask your friends to do their 1st Recharge or Bill Payment transaction on Paytm App.
  • You get ₹50 cashback when a referred friend do their 1st Recharge or Bill payment on Paytm within 30 days of getting referred.
  • IMPORTANT NOTE: Use promo code FIFTY and do Mobile recharge or Bill Payment to referred person. 


PROMO CODE :   FIFTY


Terms & Conditions:
  • Flat ₹50 cashback on every successful referral.
  • The friend referred should have never done a Recharge or Bill payment with Paytm before. 
  • Cashback will only be credited to KYC users.
  • Cashback will be credited within 7 days of the 1st Recharge or Bill Payment transaction by the friend you referred.
  • If a person is referred by multiple Paytm users & more than one referral link was clicked by that person, cashback will be given to the user who referred first.
  • Paytm reserves its sole right to change offer terms or stop the offer without any prior notice to customers.
  • This offer is valid on Paytm Andriod version 7.2.0 & above and iOS version 7.2.1 and above.

Tuesday, 20 November 2018

Amazon Quiz Answer 20th November (8am-12pm)


Amazon  Saregama Carvaan Quiz Answers :-

Question 1. Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Answer.  Venus


Question 2. Which of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’?

Answer. Jan Koum


Question 3. Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?

Answer. Mori


Question 4. What does GST stand for?

Answer. Goods and Services Tax


Question 5. Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Answer. Toxic

Sunday, 18 November 2018

Amazon Quiz Answer 18th November (8am-12pm) ›

Amazon Quiz Answer- Answer & win Samsung note 9



1. The number '0' does NOT have an equivalent to be represented in Roam numerals.
Ans: True

2. A Megagon is a polygon with _ sides. Fill in the blanks.
Ans: 1 million

3. Washing soda is the common name for which compound?
Ans: Sodium carbonate

4. What is the capital of Norway?
Ans: Oslo

5. Which day was recently celebrated as World Diabetes Day?
Ans : 14 November



Saturday, 17 November 2018

Amazon Quiz Answer 17th November (8am-12pm)




Today's Amazon Quiz Answers :-

1. Where is Fort William located?

Answer - Kolkata

2. What is the world's longest river?

Answer - Nile

3.Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?

Answer - Pushkar Mela

4. Who composed the famous classical music melody - 'Fur Elise'?

Answer - Beethoven

5. Where You Find the *Sea Tranquility* ?

Answer - The Moon




Friday, 16 November 2018

Amazon Quiz Answer 16th November (8am-12pm)

Today's Amazon Quiz "Answer & Win A Philips Trimmer" :- 


1.The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.

Answer - Rs. 5

2. Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Answer - Chattisgarh

3. The Bhimbetka rock shelters are an archaeological site of the Palaeolithic period. It is located in which state?

Answer - Madhya Pradesh

4. The Bhimbetka rock shelters are an archaeological site of the Palaeolithic period. It is located in which state?

Answer - Santorini Greece

5. The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away recently, was associated with which house of comic books?

Answer - Marvel Comics



Thursday, 15 November 2018

Amazon Quiz Answer 15th November (8am-12pm)



Open app and scroll down and click on quiz banner ( Answer and win a Fitbit Versa ) . Then submit answer according to below answer

Answer-:

1) Africa

2) Fiji

3) Bromine

4) 11th November 2018

5)  Bajrang Punia

That's it ! Quiz complete. Now wait for results😊



Wednesday, 14 November 2018

Amazon Quiz Answer 14th November (8am-12pm)



Open app and scroll down and click on quiz banner ( Answer and win a BlackBerry Key2 LE ) . Then submit answer according to below answer

Answer-:

1) Medusa

2) Saturn

3) India

4) Chandrashekhara Venkata Raman

5) Tapti

That's it ! Quiz complete. Now wait for results😊

Tuesday, 13 November 2018

Answer & Get a chance to win Bose wireless Sleepbuds


Q1) Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?
Ans – Jim Corbett National Park

Q2) In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?
Ans – Peru

Q3) The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?
Ans – VVS Laxman

Q4) Which large, freshwater lake is known for alleged sightings of the cryptozoological monster ‘Nessie’?
Ans – Loch Ness, Scotland

Q5) In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?
Ans – South Africa

For more offers and tricks join with us on telegram channel



👉 Click here to join our telegram channel


Monday, 12 November 2018

Amazon Quiz Answer 12th November (8am-12pm)



Open app and scroll down and click on quiz banner ( Win 10,000 , 5 winner ) . Then submit answer according to below answer

Answer-:

1) Greece

2) Athens Greece

3) Mercury

4) England

5) Mexico

That's it ! Quiz complete. Now wait for results😊



For more offers and tricks join with  us on telegram channel

👉 Click here to join our telegram channel

Saturday, 10 November 2018

Answer’s Of Amazon Morning Quiz 500 × 100 Amazon pay


1. In a haze, a stormy haze’ are lyrics to a song by which one of these?
Answer : Coldplay.

2. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?
Answer : Santorini, Greece.

3. In context to geography, what are ‘Isohyets’?
Answer : Lines On A Map Showing Equal Rainfall.


4. Which famous hotel, designed to resemble the sail of a ship, stands on an artificial island 280 m from Jumeirah Beach?
Answer : Burj Al Arab, Dubai.

5. In which country would you find the temple complex Angkor Wat?
Answer : Cambodia.