Wednesday, 18 September 2019

Amazon Quiz Answers for 18 September 2019 | Win Samsung Galaxy M30


Q1) ‘Man, Woman and Child’ is a novel by Erich Segal. The Bollywood adaptation, released in the 80s, was a remake of the Malayalam film Olangal which was based on the novel. What was the name of this movie?
Ans- Masoom


Q2) Which British theoretical physicist and author who died in 2018 said ‘Remember to look up at the stars and not down at your feet’?
Ans- Stephen Hawking


Q3) Google is the most commonly used serach engine around the world. Who created Google in 1998?
Ans- Larry Page and Sergey Brin


Q4) Did you know that the stomach produces an acid to help digestion. Which acid do the stomach acids primarily consist of?
Ans- Hydrochloric Acid


Q5) What is the term used for a word or phrase created by rearranging the letters of another word or name or phrase?
Ans-Anagram

Tuesday, 17 September 2019

Amazon Quiz Answers for 17 September 2019 | Win Hidesign Women's Handbag


1)Which is the smallest state in India in terms of area?

ans- Goa

2) The Indian Prime Minister has inaugurated South Asia’s first cross-border oil pipeline. The pipeline will connect India with which country?

ans- Nepal

3) Rafael Nadal recently won his 4th US Open title. He holds the record for the most French Open titles won by a tennis player. How many French Open titles has Rafael Nadal won?

ans- 12

4) This movie was initially titled ‘High Jump’. The movie is said to have been inspired from the biography of the legendary Japanese filmmaker Akiro Kurosawa. What movie is being talked about here?

ans- Taare Zameen Par

5) The Zero Mile Stone is a pillar built by British during Great Trigonometrical Survey of India in 1907, then considered to be the center of India. Which city is it located in?

ans-Nagpur

Monday, 16 September 2019

Amazon Quiz Answers for 16 September 2019 | Win Rs. 15,000 Amazon Pay balance | 2 Winners



Q1) The Maharashtra government along with Amir Khan launched a new sports initiative to train athletes from rural and tribal areas for international events like the Olympics. What is the mission called?
Ans- Mission Shakti

Q2) India is known for its handloom products created by artisans all over the world. When is National Handloom Day celebrated to honour this craft?
Ans- 7th August

Q3) A teenager recently broke Michael Phelps’ record in the 200m butterfly stroke. Who was it?
Ans- Kristof Milak

Q*4) Madre, Morsa, Maman and Okaasan are different terms for a _.*
Ans- Mother

Q5) OPPO ended its sponsorship of the Indian Cricket team. Who will be taking over as the official sponsor for the team going forward?
Ans- BYJU’s

Sunday, 15 September 2019

Amazon Quiz Answers for 15 September 2019 | Win iPhone XR

1)Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of ___?



ans- Feet



2) What was the name of the network of computers that eventually gave rise to the Internet?



ans- Arpanet



3) Which Oscar winning Hollywood star is of Indian descent and was given the name Krishna Pandit Bhanji at the time of his birth?



ans- Sir Ben Kingsley



4) Scientists have created a new form of gold which is said to be just two atoms thick – the thinnest version yet and measured to be just 0.47 nanometres in thickness. In which country was this created?



ans- UK



5) Which sportsperson has topped the Forbes list of 2019 as the highest paid woman in sports?



ans-Serena Williams



Quiz Available on Home page (app only )



Type QUIZ in Amazon search bar > open Quiz Time > Play Daily Quiz 


Saturday, 14 September 2019

Amazon Quiz Answers for 14 September 2019 | Win Dyson Cord-free vacuum cleaner

1) 14th September is celebrated as ‘Hindi Diwas’ as, on this day Hindi became one of the official languages of India. In which year was Hindi made one the official language?

ans- 1949

2) Hindi is the 4th most spoken language in the world, which is the most spoken language around the world?

ans- Mandarin Chinese

3) Which country is referred to as ‘the land of a thousand lakes’?

ans- Finland

4) An honorary Oscar is given out annually to celebrate motion picture achievements that are not covered by the existing categories of Oscar Awards. Which one of these have NOT received an honorary Oscar?

ans- Alan Rickman

5) Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?

ans- Africa

Friday, 13 September 2019

Amazon Quiz Answers for 13 September 2019 | Win JBL Boombox speaker



1) Rakesh Sharma was the first Indian in space. What was the name of the spacecraft in which he travelled?

ans- Soyuz-T11

2) Running events are often categorised as 5K. 10K, half marathon, full marathon etc. What is the official running distance of a full marathon?

ans- 42.19 Kms

3) The world is divided into a total of 24 timezones. USA has 4 timezones across it’s entire region. Which country has the maximum number of timezones?

ans- France

4) Which is the only mammal capable of flying by beating their wings to power flight?

ans- Bat

5) Which Indian city has become the first to launch a 3D Smart Traffic Signal called ‘Intelights’ which will regulate traffic signals with a smart bird’s eye view wireless sensor system?

ans- Mohali

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER

1. This Contest will commence on 13 September 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.


Thursday, 12 September 2019

Amazon Quiz Answers for 12 September 2019 | Win Rs. 25,000 Amazon Pay balance | 2 Winners



1) Which ancient art form from the Mithila region in Bihar was used to save a forest when the women in the area painted the trees to stop the authorities from cutting them for road widening and development?

ans- Madhubani

2) Nobel laureate and beloved writer, Toni Morrison, passed away recently. Which country was she from?

ans- USA

3) Which famous scientist developed the world’s first computer program for playing chess – known as ‘Turbochamp’?

ans- Alan Turing

4) The longest passenger carrying railway line in the world is the Trans-Siberian railway and is 9289km long. Which two cities are its end points?

ans- Moscow and Vladivostok

5) Which Indian city is home to the Dalai Lama and is also the headquarters of the Tibetan government-in-exile?

ans- Dharamshala

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER

1. This Contest will commence on 12 September 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.


Wednesday, 11 September 2019

Amazon Quiz Answers for 11 September 2019 | Win One Plus 7 Pro



1)RK Laxman was a famous cartoonist, known for his illustration of the ‘Common Man’. Which popular series was his brother famous for?

ans- Malgudi Days

2) Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?

ans- Africa

3) Which movie won the award for Best Hindi Film at the 66th National Awards held in August?

ans- Andhadhun

4) The British government made a motivational poster before World War II to keep people from panicking. The words from that poster are now commonly featured on clothing, novelty items, and internet memes. What was printed on the poster?

ans- Keep Calm and Carry On

5) This musical instrument is believed to have existed since 15,000 BC, making it one of the oldest instruments in the world. The modern version of it has 47 strings and 7 pedals. Which instrument are we talking about?

ans- Harp




Tuesday, 10 September 2019

Zomato Food Loot – Order Food Worth Rs.700 @Rs.300 (For New Users)

 

How To Order Food Worth Rs.700 @Rs.300
1. First of all, Create new ZOMATO Account

2. After that, add food in cart worth Rs.300 & more

3. On payment page Apply Coupon: WELCOME (You will get 100% cashback upto Rs.300 in ZOMATO Wallet)

4. After successfully applied promocode, Move on the payment page
           
5. Complete your payment via any suitable method

6. When your food will be delivered. you will get 100% cashback upto Rs.300 credit in your zomato wallet.
   
First order Rs.300 food & earn Rs.300 credit
After that, again order Rs.300 & apply zomato coupons you will get instant Rs.100 OFF
Pay Remainig amount Rs.200 on your Zomato credit
Now gain order Rs.100 via Zomato credit
FINAL CALCULATION:

First order Rs.300 + Second Order Rs.300 + Third order Rs.100 = Rs.700


Tuesday, 9 July 2019

Amazon Loot : Rs.200 Shopping For Free

Amazon Loot : Rs.200 Shopping For Free

1. Create A New Account On Amazon.in With US No.

2. Now Do 10rs Recharge And You Will Get 50% Cashback Upto Rs.200 Coupon Instantly

3. Now Change Number To Indian Number And Add Minimum Rs.75 In Dream11

4. After Adding Money In Dream11 You Will Get Rs.15 - Rs.250 Cashback + 50% Cashback Upto Rs.100 Coupon

5. Done ! Now Will Get 200rs Cashback On 200rs Shopping 😍

Note : Rs.200 Cashback On Rs.200 Shopping

Rs.225 Cashback On Rs.250 Shopping

Rs.250 Cashback On Rs.300 Shopping

This Offer Is Valid Only For 2 Hours From Now Means Offer Will Over At 12 AM So Loot Fast

#Keep_Looting ❤️

Saturday, 1 December 2018

Amazon Quiz 1st December Answers Today

Amazon Quiz Time Answers – 1st December



1. What is the name of the world’s largest lizard?
Answer – Komodo Dragon

2. What is the name of the first pyramid ever built in Ancient Egypt?
Answer – The Step Pyramid of Djoser

3. Which is the smallest and shallowest ocean in the world?
Answer – The Arctic Ocean

4. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?
Answer – Lady Gaga

5. Which of these marine mammals is the largest of the dolphin family?
Answer – Killer Whale