Monday, 29 October 2018

Amazon Quiz Answer 29th October


How to Play
* Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in page
* There will be a total of 5 questions
* Answer all the questions correctly to enter the lucky draw.


ANSWERS
1. Entomology is the science that studies Insects.

Answer : True.

2. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer : Jupiter.

3. Which is the first Indian language to be given a Classical Language status?

Answer : Tamil.

4. According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of __.

Answer : Sewers.

5. Which Indian personality was recently crowned – ‘Miss Deaf Asia 2018’?

Answer : Nishtha Dudeja.

Tuesday, 23 October 2018

Amazon Quiz get a chance to win Fossil Smartwatch

Answer the Questions and Win Fossil Smartwatch

Open Amazon App and you'll get the banner.

Quiz Contest is Live now till 23rd October Between 08:00 AM to 12:00 PM. Offer Is Valid For All Amazon Users.

1. The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records temperatures up to -68 degree centigrade. Where is it located?
Answer – Russia

2. AR Rahman won a Grammy award for which album?
Answer – Slumdog millionaire

3. Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?
Answer – Winston Churchill

4. She is the first woman to win the Sahitya Akademi Award for her magnum opus, a long poem, ‘Sunehade’ (Messages). Who is she?
Answer – Amrita Pritam

5. Which government corporation in India recently became the first to launch an online chat-bot called ‘Ask Disha’ to resolve customer queries?
Answer – IRCTC

Sunday, 21 October 2018

Amazon Quiz - Answer and win Nikon D5300 DSLR Camera


Q1) Which of these is NOT a protagonist in an R.K.Narayan novel?

Ans – Anthony Gonsalves from The English Teacher

Q2) An author, lawyer, diplomat, journalist and politician, he was appointed journalist in the All India Radio in 1951?

Ans – Khushwant Singh

Q3) She has been shortlisted for the Booker prize three times. Her daughter was the winner of the Booker prize in 2006. Who is she?

Ans – Anita Desai

Q4) Who is also referred to as the Father of Bengali theatre?

Ans – Girish Chandra Ghosh

Q5) He was one of the last great poet of the Mughal Era. During his lifetime, the Mughals were eclipsed and displaced by the British, events that he described in his work.

Ans – Ghalib

Friday, 19 October 2018

Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz Answers


1.Which planet is considered Earth’s ‘sister’ planet?
Answer – Venus
2. Who is also known as the ‘Father of Indian Civil Aviation’?
Answer – J R D tata
3. Which of these is also called the ‘City of Spices’, for its role as the major trading point of Indian spices during the middle ages?
Answer – Kozhikode
4. He invented an instrument to measure the weight and pressure of solar rays and prepared the original plan for the Damodar Valley Project. Who is he?
Answer – Meghand Saha
5. Which economist(s) was awarded the 2018 Nobel Prize in Economic Sciences?
Answer – Paul Romer, William Nordhaus
credit: Nitin jain

Thursday, 18 October 2018

Amazon Huawei Nova 3 Quiz Answers - 18th October 2018


Question 1. Which of these is also called the ‘Millennium city of India’?
Answer. Gurugram/Gurgaon

Question 2. Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river that flows through the region?
Answer. Tapti

Question 3. Who won the Nobel Prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?
Answer. C.V. Raman

Question 4. Who was the first Indian to travel to space?
Answer. Rakesh Sharma

Question 5. The asteroid belt is a well known astronomical ‘highway’ that exists between the orbits of Jupiter and Mars. Which of these is a celestial body that can and has been found in this ‘highway’?
Answer. Dwarf Planets

Tuesday, 16 October 2018

Amazon Quiz Time - Answer & Win ₹1000 Amazon Pay Balance - 16th October 2018


Question 1. How many total squares does a chessboard have?
Answer. 204

Question 2. Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of _?
Answer. Feet

Question 3. Which Indian state is also known as the ‘Land of rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?
Answer. Arunachal Pradesh

Question 4. Who is also called the ‘Birdman of India’?
Answer. Salim Ali

Question 5. He adapted a lecture at the University of Dhaka on the theory of radiation sent it to Albert Einstein who translated it German, and had it published in ‘Zeitschrift fΓΌr Physik’. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, ‘Visva–Parichay’ to him. Who is he?
Answer. Satyendra Nath Bose

Wednesday, 10 October 2018

FLIPKART Open Box Delivery  Services


Open Box Delivery is a new service from  FLIPKART which ensures that you only receive what you ordered. Under this special service, the delivery executive will open the package in front of you at the time of delivery. Both outside package as well as the brand package. Means, the packaging done by the Flipkart and also the packing done by the brand. In case the product you have ordered is missing, damaged, or different from what you have ordered, the delivery executive will take back the package and you will get the refund immediately.

How Does Flipkart Open Box Delivery Works?

  • Select the product you want to buy and click on ‘Buy Now’ button
  • Enter the delivery address and click on ‘Deliver Here’
  • Select ‘Open Box Delivery’ option on the summary page
  • Complete the payment
  • Be present at the time of product delivery with valid ID proof
  • Pay the amount to delivery executive in the case of Cash on Delivery (COD)
  • Delivery executive will open the package in front of you
  • Validate the product and confirm the delivery with signature
  • If the ordered product is missing, damaged, or different from what you have ordered, the delivery executive will take back the package. The refund will be initiated based on the payment option you have opted at the time ordering the product.

Things to remember
Open Box Delivery is a Free service

  • This service is currently available for select pin codes in Bhopal, Bhubaneshwar, and Chandigarh
  • If your order is eligible for Open Box Delivery, you will get an option to select on the Order Summary page
  • In case of prepaid orders, you will get a refund credited to your account according to the Flipkart’s returns policy. For COD, you will get the refund from delivery executive
  • In case of COD order, you need to complete payment before opening the box
  • Card on Delivery is not acceptable for Open Box Delivery orders
  • Return requests for Missing, Damaged or Mis-shipment will not be accepted once Open Box Delivery is successfully completed
  • You can only get a refund in case the product is deemed not acceptable. There is no replacement. You need to place a new order
  • You can check the Physical appearance & components of the product if any, but you cannot test the functioning of the product
  • In case you find the device to be defective after turning it on, contact Flipkart support for replacement or refund as per the returns policy
  • Check out this for complete term and conditions

Saturday, 6 October 2018

GET FREE 500₹ AMAZON VOUCHER


Great Indian Festival Quiz Win Rs.500 - 6th October 2018



1. You can avail EMI on debit cards to shop during the Great Indian Festival on Amazon.in.

Answer: True

2. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, you get ______. Fill in the blanks.
Answer: Flat Rs.300 back

3. Which bank’s credit or debit card is eligible for instant discount on shopping during the Great Indian Festival Sale on Amazon.in?
Answer: SBI Bank



4. Prime members get early access to Great Indian Festival deals
Answer: True

5. When does the Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 start for all customers?
Answer: 10th October

Thursday, 4 October 2018

Get 1 year GAANA subscription @99 ₹

Gaana app click and download

Step 1: download the app

Step 2: use code- FRESHOLOGY

Step 3: buy the THROUGH Paytm
             99₹

GET 200 ₹ CASHBACK ON JIO RECHARGE USING MYJIO APP AND PHONEPE APP FOR 1ST USER.



STEP 1: DOWNLOAD THE PHONEPE BY CLICKING.(IF YOU HAVE ACCOUNT NEGLECT THE STEP 1).


STEP 2: LINK YOUR BANK ACCOUNT AND GET 75₹ ON YOUR WALLET AND REFER TO YOUR FRIEND.

STEP 3: LINK YOUR BANK ACCOUNT TO YOUR FRIEND SIMILAR AS YOU DONE IN YOUR MOBILE.


STEP 4: YOU WILL RECEIVE  ANOTHER 75₹ , NOW TOTALLY 75+75=150₹.

STEP 5: ADD 249₹ ON PHONEPE WALLET

NOW DONT DISTURB YOUR PHONEPE ACCOUNT.

SWITCH TO MY JIO.



STEP 1: GO TO MY JIO APP.




STEP 2: 

HIT THE RECHARGE BUTTON.

STEP 3:

PAY THROUGH PHONEPE WALLET.

STEP 4:
 
USE ALSO JIO VOUCHER AND GET INSTANT 50 ₹ CASHBACK

NOW FINALLY 75₹+75₹+50₹=200₹
😎😎😎😎😎😎😎😎


Wednesday, 3 October 2018

Get 75₹ cashback on FREECHARGE app for first user
Use code:NEW75

How to get 75₹ cashback?

  1. Create/Login to your FreeCharge account.
  2. Use refer code RB1FI65 { very important}.
  3. Select Recharges/Bill Payment and choose your operator.
  4. Type in the transaction amount, in the next step use promo code NEW75 & complete the transaction to avail the cashback.

TERMS & CONDITIONS

  1. Valid on successful Recharges/Bill Payments done till 31st Oct''2018. Applicable for New users only.
  2. No minimum transaction amount. Max cashback of Rs.75.
  3. NEW75 Promocode has to be applied to avail cashback offer
  4. Valid only Once per New User/Credit/Debit Card/Mobile Number.
  5. Valid on credit/debit card/Netbanking & FreeCharge handled UPI transactions only
  6. Cashback will be credited to your Freecharge Wallet which can be redeemed within 1095 days from date of credit and is non transferable
  7. Not Valid for Add Cash transactions and transactions done via Freecharge Balance,
  8. Offer valid on FreeCharge App, Web & mWeb
  9. Offer is not applicable on virtual/ prepaid/temporary/international cards
  10. We reserve the right to end/modify any or all offers at our discretion without any prior notice
  11. For all other queries please email care@freecharge.com
  12. We reserve the right to restrict cashback for any account with suspicious behavior or invalid details/credentials. Freecharge has the right to ask for documents to prove his/her identity for any account.